بیت کوین، طلای دنیای دیجیتال و یا پادشاه ارزهای دیجیتال، فرقی نمیکند که چه اسمی برای آن انتخاب میکنی؛. به هر صورت به وجود آمدن بیت کوین و معرفی آن در سال ۲۰۰۹ منجر به انقلابی در سیستم مالی دنیا شد. درست است که شاید هنوز این انقلاب تأثیر شگرفی در سیستمهای مالی دنیا نگذاشته باشد، اما با گذر زمان میتوان ارزش واقعی این تکنولوژی را به خوبی درک و مشاهده کرد. اگر شما هم جزئی از آن دسته افرادی هستید که در مورد بیت کوین کنجکاو شدهاید و قصد سرمایهگذاری در آن را دارید و این سوال در ذهن شما پیش آمده که بیت کوین چیست و یا انواع روشهای کسب درآمد از ارز دیجیتال بیت کوین چیست، این مطلب برای شما نوشته شده است، پس تا انتهای این مقاله با پلتفرم تبادل ایکس پی اکسچنج همراه باشید.
بیت کوین چیست؟
بیت کوین یا Bitcoin یک ارز دیجیتال است؛ به عبارت دیگر بیت کوین یک ارز مجازی بوده و به این منظور طراحی شده تا کارکردی همانند پولی که هر روز از آن استفاده میکنیم داشته باشد. این ارز دیجیتال به گونهای طراحی شده که خارج از کنترل هر شخص، نهاد و یا سازمانی باشد و نیاز به دخالت شخص ثالث در انجام امور تراکنشهای مالی را حذف کند. این سیستم برای انجام و تأیید تراکنشها به ماینرها وابسته است و به ازای انجام این کار، به آنها پاداش میدهد.
بیت کوین در سال ۲۰۰۹ توسط یک توسعه دهنده ناشناس یا گروهی از توسعه دهندگان با نام «ساتوشی ناکاموتو» به عموم معرفی شد. از آن زمان، این ارز به شناخته شدهترین ارز رمزنگاری شده در جهان تبدیل شده و محبوبیت آن الهامبخش توسعه بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر شده است. این رقبا یا سعی میکنند آن را به عنوان یک سیستم پرداخت جایگزین کنند یا به عنوان ابزار یا توکنهای امنیتی در سایر بلاکچینها و فناوریهای نوظهور مالی ظاهر شوند.
هر تراکنش بیت کوینی که تا به حال انجام شده است در یک دفتر کل عمومی وجود دارد که برای همه قابل دسترسی است و باعث میشود تراکنشها به سختی معکوس شوند و جعل آنها دشوار باشد. این به دلیل طراحی است که در ذات این سیستم وجود دارد. بیت کوینها بر اساس ماهیت غیرمتمرکز آنها توسط دولت یا هیچ مؤسسه صادرکنندهای اداره و کنترل نمیشوند و به جز شیوه اثباتی که در قلب سیستم وجود دارد، هیچ روشی برای تضمین ارزش آنها وجود نخواهد داشت.
از زمان عرضه عمومی بیت کوین در سال ۲۰۰۹، ارزش آن به طور چشمگیری افزایش یافته است. اگرچه زمانی هر بیت کوین زیر ۱۵۰ دلار فروخته میشد، اما در زمان نگارش این مطلب در ابتدای سال ۲۰۲۳، هر بیت کوین ارزشی معادل با ۲۵ هزار دلار دارد و سقف تاریخی ثبت شده در سال ۲۰۲۱ عدد ۶۹ هزار دلار را به ما نشان میدهد. از آنجایی که عرضه بیت کوین به ۲۱ میلیون سکه محدود شده است، بسیاری انتظار دارند که قیمت با گذشت زمان همچنان در حال افزایش باشد، به خصوص که سرمایهگذاران بزرگتر شروع به برخورد با آن به عنوان نوعی طلای دیجیتال برای محافظت در برابر نوسانات بازار و تورم کردهاند. در حال حاضر بیش از ۱۹ میلیون سکه بیت کوین در گردش است.
تعریف بیت کوین به زبان ساده
بیت کوین یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز است که میتوانید بدون واسطه مانند بانک، مستقیماً آن را بخرید، بفروشید و مبادله کنید. خالق بیت کوین یعنی ساتوشی ناکاموتو، در ابتدا نیاز به یک سیستم پرداخت الکترونیکی مبتنی بر اثبات رمزنگاری به جای اعتماد را توضیح داد. اگر در مورد ارزش بیت کوین کنجکاو هستید، آنتون موزگووی، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل شرکت خدمات مالی دیجیتال Holyheld، توضیح جالبی در این مورد دارد:
دلیل اینکه بیت کوین ارزش پرداخت مبلغی را دارد به همین سادگی است که مردم تصمیم گرفتهاند بیت کوین ارزشی داشته باشد، درست همانند طلا.
تاریخچه بیت کوین
اگر کنجکاو هستید که تاریخچه ارز دیجیتال بیت کوین را بدانید، باید گفت که این تاریخچه دقیقاً از زمان تولد بیت کوین توسط ساتوشی ناکاموتو شروع نمیشود بلکه پیش از بیت کوین نیز پیشزمینههایی در مورد ایجاد یک دارایی دیجیتال وجود داشت. به طور کلی پیدایش ارز دیجیتال بیت کوین را میتوان به دو قسمت تقسیم کرد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
پیدایش ایده یک دارایی دیجیتال
ایده داشتن یک ارز دیجیتال ایده جدیدی نیست. قبل از کریپتوکارنسیها، تلاشهای زیادی برای ایجاد یک دارایی دیجیتال صورت گرفته است. مسئله اصلی که اکثراً با آن مواجه بودند، مشکل «دو بار خرج کردن» بود. یک دارایی دیجیتال به نوعی باید فقط یکبار قابل استفاده باشد تا از کپیبرداری و جعل موثر آن جلوگیری شود.
بیش از ۱۰ سال قبل از ارزهای دیجیتال، این مفهوم توسط مهندس کامپیوتر «وی دای» معرفی شده بود. در سال ۱۹۹۸، او مقالهای را منتشر کرد که در آن «B-money» را مورد بحث قرار داد. او ایده یک ارز دیجیتال را مورد بحث قرار داد که میتوان آن را همراه با گروهی از نامهای مستعار دیجیتال غیرقابل ردیابی ارسال کرد. در همان سال، تلاش دیگری به نام بیت گلد توسط نیک سابو، یکی از پیشگامان بلاکچین انجام شد. بیت گلد به همان اندازه به دنبال ایجاد یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز بود. ایده سابو به دلیل ناکارآمدی در سیستم مالی سنتی و کاهش میزان اعتماد مورد نیاز برای ایجاد معاملات، ناکام ماند. در حالی که هر دو هرگز به طور رسمی راهاندازی نشدند اما به نوعی الهامبخش بیت کوین بودهاند.
تولد بیت کوین، اولین ارز دیجیتال دنیا
در آگوست سال ۲۰۰۸، نام دامنه Bitcoin.org ثبت شد. حداقل تا به امروزه این دامنه WhoisGuard Protected است، یعنی هویت شخصی که آن را ثبت کرده عمومی نیست. در همین سال ساتوشی ناکاموتو وایت مطلبی به نام بیت کوین: یک سیستم نقدی الکترونیکی همتا به همتا را منتشر کرد که در آن عملکرد شبکه بلاکچین بیت کوین را توصیف میکرد. این روز در تاریخ بیت کوین مسیری را برای وقایع بعدی ترسیم کرده است. چهار ماه بعد، ساتوشی ناکاموتو که هویت واقعی او تا به امروز در هالهای از ابهام باقی مانده است، اولین بلاک شبکه بیت کوین را استخراج کرد و عملاً فناوری بلاکچین را به صورت آزمایشی اجرا کرد. اولین بلوک استخراج شده به نام «بلاک جنسیس» نیز شناخته میشود.
اولین خرید ثبت شده کالا با بیت کوین زمانی انجام شد که شخصی با نام لازلو هانیچ دو پیتزا به قیمت ۱۰ هزار بیت کوین خرید. این روز هنوز به عنوان روز «پیتزا بیت کوین» در تاریخچه بیت کوین یاد میشود.
هدف از به وجود آمدن بیت کوین چیست؟
شاید واژه غیرمتمرکز را در حوزه ارزهای دیجیتال و فناوری بلاکچین شنیده باشید اما به راستی هدف از به وجود آمدن بیت کوین چیست و چه ارتباطی به عملکرد غیرمتمرکز آن دارد. به طور خلاصه و ساده هدف از طراحی بیت کوین ایجاد راهی برای ارسال پول از طریق اینترنت بود؛ اما شاید این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت ارسال پول به صورت بیت کوین و یا ارسال پول به صورت عادی چیست؟ اینجا پای سیستم غیرمتمرکزی وارد بازی میشود که نیاز به سازمانها، بانکها و به طور کلی هر شخص ثالثی را به صفر میرساند. این موضوع موجب میشود تا از کارمزد و هزینههای اضافی کاسته شده و به دلیل استفاده از فناوری بلاکچین، امنیت معاملات بسیار بیشتر شود.
نحوه کارکرد بیت کوین
در این قسمت قصد داریم تا به این موضوع بپردازیم که نحوه کارکرد بیت کوین چیست. در ابتدا باید گفت که ارزهای دیجیتال بخشی از یک بلاکچین و شبکه مورد نیاز برای تأمین انرژی آن هستند. بلاکچین یک دفتر کل توزیع شده و یک پایگاه داده مشترک است که دادهها را ذخیره میکند. دادههای درون بلاکچین با روشهای رمزگذاری ایمن میشوند.
بیت کوین بر روی یک رکورد دیجیتال توزیع شده به نام بلاکچین ساخته شده است. همانطور که از نام آن پیداست، بلاکچین مجموعهای از دادههای مرتبط است که از واحدهایی به نام بلاک تشکیل شده که حاوی اطلاعات مربوط به هر تراکنش از جمله تاریخ و زمان، ارزش کل، خریدار و فروشنده و یک کد شناسایی منحصر به فرد برای هر پلتفرم تبادل است. ورودیها به ترتیب زمانی در کنار هم قرار میگیرند و زنجیره دیجیتالی از بلاکها را ایجاد میکنند.
هنگامی که یک بلاک به بلاکچین اضافه میشود، برای هرکسی که مایل به مشاهده آن است، قابل دسترسی میشود و به عنوان دفتر کل تراکنشهای ارزهای دیجیتال عمل میکند. بلاکچین غیرمتمرکز است، به این معنی که توسط هیچ سازمانی کنترل نمیشود. بوچی اوکورو، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران پلتفرم تبادل کریپتوکارنسی آفریقایی Quidax میگوید:
این موضوع مانند یک Google Doc است که هر کسی میتواند روی آن کار کند. هیچکس مالک آن نیست، اما هر کسی که لینک مربوطه را دارد میتواند در آن مشارکت داشته باشد و همانطور که افراد مختلف آن را به روز میکنند، نسخه شما نیز به روز میشود.
در حالی که این ایده که هر کسی میتواند بلاکچین را ویرایش کند ممکن است خطرناک به نظر برسد، در واقع این چیزی است که بیت کوین را قابل اعتماد و ایمن میکند. برای اینکه یک بلاک تراکنش به بلاکچین بیت کوین اضافه شود، باید توسط اکثر دارندگان بیت کوین تأیید شود و کدهای منحصر به فرد مورد استفاده برای شناسایی کیف پول و تراکنشهای کاربران باید با الگوی رمزگذاری درست مطابقت داشته باشد. این کدها اعداد طولانی و تصادفی هستند که تولید آنها را به طور باور نکردنی دشوار میکند. سطح تصادفی بودن آماری در کدهای تأیید بلاکچین که برای هر تراکنش مورد نیاز است، خطر انجام تراکنشهای تقلبی بیت کوین را تا حد زیادی کاهش میدهد.
هنگامی که یک تراکنش در بلاکچین انجام میشود، اطلاعات بلاک قبلی با دادههای جدید در یک بلاک جدید کپی و رمزگذاری میشود و در نهایت تراکنش توسط اعتبارسنجها (همان ماینرها) در شبکه تأیید میشود. هنگامی که یک تراکنش تأیید میشود، یک بلاک جدید باز شده و یک بیت کوین ایجاد و به عنوان پاداش به ماینر یا ماینرهایی که دادههای داخل بلاک را تأیید میکنند، داده میشود.
بیت کوین از الگوریتم هش SHA-256 برای رمزگذاری دادههای ذخیره شده در بلاکهای روی بلاکچین استفاده میکند. به عبارت سادهتر، دادههای تراکنش ذخیره شده در یک بلاک به یک عدد هگزادسیمال 256 بیتی رمزگذاری میشود. این شماره شامل تمام دادههای تراکنش و اطلاعات مرتبط با بلوکهای قبل از آن بلوک است.
تراکنشها در یک صف قرار میگیرند تا توسط ماینرها در شبکه تأیید شود. ماینرها در شبکه بلاکچین بیت کوین همگی تلاش میکنند تا یک تراکنش را به طور همزمان تأیید کنند. نرمافزار و سختافزار ماینینگ برای حل نانس (nonce) کار میکنند. یک عدد چهار بایتی که در هِدر بلوک موجود است و ماینرها در تلاش برای حل آن هستند. هدر بلوک به طور مکرر توسط یک ماینر هش میشود یا به طور تصادفی بازسازی میشود تا زمانی که به یک عدد مشخص شده توسط بلاکچین برسد. در انتها هدر بلوک حل شده و یک بلوک جدید برای رمزگذاری و تأیید تراکنشهای بیشتر ایجاد میشود.
ماینرها و استخراج بیت کوین؛ یک بخش حیاتی در اکوسیستم بیت کوین
استخراج بیت کوین به اطمینان از معتبر بودن تراکنشها و افزودن صحیح هر بلاک به بلاکچین بیت کوین با استفاده از شبکه جهانی کامپیوترهایی که کد بیت کوین را اجرا میکنند اشاره دارد. فرآیند استخراج همچنین ابزاری برای ایجاد بیت کوینهای جدید است. فرآیند استخراج بیت کوین شامل تأیید تراکنشهای جدید در شبکه بیت کوین است که منجر به تولید بیت کوینهای جدید میشود. استخراج بیت کوین فرآیندی است که طی آن تراکنشهای بیت کوین به صورت دیجیتالی در شبکه بیت کوین تأیید شده و به دفتر کل بلاکچین اضافه میشود.
این کار با حل پازلهای هش رمزنگاری پیچیده برای تأیید بلاکهای تراکنشهایی که در دفتر کل بلاکچین غیرمتمرکز بهروزرسانی میشوند، انجام میشود. حل این معماها به قدرت محاسباتی بالا و تجهیزات پیچیده نیاز دارد. در ازای آن، ماینرها با بیت کوین پاداش میگیرند که سپس به گردش در میآید و به همین دلیل به آن استخراج بیت کوین میگویند.
برای استخراج بیت کوین میتوان از سخت افزارها و نرم افزارهای مختلفی استفاده کرد. هنگامی که بیت کوین برای اولین بار منتشر شد، امکان استخراج آن به صورت رقابتی در رایانه شخصی وجود داشت. با این حال، با محبوبیت بیشتر، ماینرهای بیشتری به شبکه ملحق شدند که شانس حل هش را کاهش داد. اگر رایانه شخصیتان سختافزار جدیدتری داشته باشد، همچنان میتوانید از رایانه شخصی خود به عنوان ماینر استفاده کنید، اما شانس حل یک هش به صورت جداگانه بسیار ناچیز است.
این به این دلیل است که شما با شبکهای از ماینرها رقابت میکنید که حدود 220 کوئینتیلیون هش (220 اگزا هش) در ثانیه تولید میکنند. سخت افزارهایی که مدارهای مجتمع ویژه برنامهریزی شده (ASIC) نامیده میشوند و بهطور خاص برای ماینینگ ساخته شدهاند و میتوانند حدود ۲۵۵ تریلیون هش در ثانیه تولید کنند. در مقابل، رایانهای با آخرین سختافزار حدود 100 مگاهش در ثانیه (100 میلیون) قدرت دارد.
نحوه کسب درآمد از بیت کوین
سوالی که ذهن بسیاری از افراد را در مورد بیت کوین به خود مشغول کرده این است که انواع راههای کسب درآمد از بیت کوین چیست؟ ممکن است اصلیترین پاسخ به این سوال در ذهن اکثر افراد خرید و یا شروع ترید بیت کوین باشد، اما باید گفت که راه درآمد از بیت کوین به این دو گزینه محدود نیست و در ادامه قصد داریم تا به معرفی انواع روشهایی اشاره کنیم که با استفاده از آن میتوانید به کسب درآمد از بیت کوین بپردازید.
انواع راه های کسب درآمد از بیت کوین
انواع راه های کسب درآمد از بیت کوین به شرح زیر است:
وام دادن بیت کوین
بسیاری از مردم از وام بیت کوین برای کسب درآمد استفاده میکنند. وام دادن بیت کوین در وب سایتهای مختلف یک روش بسیار رایج برای سرمایهگذاران برای دریافت پول نقد سریع است زیرا به آنها اجازه میدهد تا مقداری سود دریافت کنند. هولدرهای بیت کوین معمولاً هنگام ارائه بیت کوین به مردم سود دریافت میکنند و این کار را طبق مفاد قراردادهایی از پیش تعیین شده در پلتفرمهای وام دهی انجام میدهند. در نتیجه، هنگام وام دادن به بیت کوین، حاشیه سود قابل قبولی در دسترس خواهد بود. علاوه بر این، افراد همچنین میتوانند بیت کوین را در کوتاهمدت وام دهند، اما اگر با استراتژیشان مطابقت داشته باشد، میتوانند در بلندمدت نیز این کار را انجام دهند.
استخراج بیت کوین
استخراج بیت کوین راه عالی دیگری برای سرمایهگذاران با هدف کسب درآمد است. اگر این روش به درستی استفاده شود، میتواند سود زیادی به همراه داشته باشد. استخراج بیت کوین یکی از محبوبترین روشها برای دریافت بیت کوین است و نیاز به استفاده از سخت افزارهای قوی و حل برخی از مسائل ریاضی بسیار دشوار دارد. در گذشته ماینینگ بسیار سادهتر بود، مردم معمولاً از رایانههای خود برای استخراج مقدار زیادی بیت کوین استفاده میکردند، حتی اگر قویترین سخت افزارها را در اختیار نداشتند.
با این حال با گذشت زمان، همه چیز دشوارتر شد و مردم باید برای استخراج بیت کوین تلاش بیشتری کنند. پس از حل مسائل پیچیده ریاضی و شکستن کدها، آنها میتوانند مقداری بیت کوین کسب کنند و برای انجام این امر نیاز به سخت افزاری به مراتب قویتر از سیستمهای خانگی خواهید داشت. در واقع، برای استخراج بیت کوین به برخی از بهترین تجهیزات نیاز دارید و برای تهیه این تجهیزات ممکن است متحمل هزینه زیادی شوید؛ بنابراین برای بهره بردن از این روش نیاز است تا هم وقت و هم سرمایه کافی برای تهیه تجهیزات و سخت افزار مناسب داشته باشید و با انجام چنین اقداماتی هنوز هم درگیر رقابت با سایر ماینرها خواهید بود.
با تمام این تفاسیر شما میتوانید به پلتفرمهای استخراج ابری و یا استخرهای ماینینگ بپیوندید تا شانس خود را برای کسب سود بیشتر از ماینینگ افزایش دهید. استخراج ابری این امکان را برای شما فراهم میکند تا با استفاده از اتصال به شبکه استخراج و به نوعی اجاره قدرت استخراج به ماینینگ بیت کوین بپردازید. روی کاغذ این روش یکی از عالیترین روشها برای استخراج بیت کوین است؛ چرا که نیازی به خریداری و نصب سخت افزار ماینینگ و همچنین نرم افزار مربوطه نخواهید داشت.
از مزایای کلود ماینینگ یا استخراج ابری، عدم نیاز به سخت افزار و در نتیجه حذف شدن پارامترهایی مانند فراهم آوردن محلی مناسب برای استقرار دستگاههای ماینر، عدم نیاز به نیرو انسانی و تعمیرات و نگهداری از دستگاههای ماینر بیت کوین است. همچنین استهلاک ماینرها نیز در این روش حذف میشوند؛ اما باید توجه داشت که با وجود همه این مزایا، بازار تقلب و کلاهبرداری در این روش بسیار داغ بوده و بهتر است برای استفاده از این روش بسیار سنجیده عمل کنید.
در همین حال، استخرهای ماینینگ گروهی از ماینرها هستند که از قدرت محاسباتی خود به صورت ترکیبی برای حل سریع مسائل ریاضی استفاده میکنند. پس اگر توانایی مالی خرید تعداد زیادی ماینر را ندارید، میتوانید با اتصال به استخرهای استخراج و به اشتراکگذاری قدرت محاسباتی خود در سود فرایند استخراج شریک شوید.
وبسایتهای فاست (Faucet) بیت کوین
وبسایتهای فاست در حقیقت نوعی روشی هستند که با استفاده از آنها میتوان بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال را به صورت رایگان به دست آورد. برای استفاده از این روش کافی است تا به این وبسایتها مراجعه کرده و با مشاهده یا کلیک روی یک گزینه مقداری بیت کوین را دریافت کنید و پس از رسیدن به حد نصاب مشخصی، آن را برداشت کنید.
با اینکه به دست آوردن رایگان بیت کوین با انجام چند قدم ساده جذاب به نظر میرسد، اما موضوع به این سادگی نیست. اکثر این پروژهها کلاهبرداری بوده و یا اینکه با هر کلیک مقدار بسیار ناچیزی از بیت کوین را در اختیار شما قرار میدهند و به نوعی تنها وقت و زمان شما را تلف میکنند.
ترید و معامله بیت کوین
کسانی که علاقهمند به سرمایهگذاری بلندمدت و میانمدت در بیت کوین هستند میتوانند به سمت معامله و ترید کردن بیت کوین روی آوردند. برای انجام این کار نیاز است تا از نوسانات بازار آگاه باشید و از آن برای کسب سود استفاده کنید. توجه به این نکته قابل تأمل است که برای استفاده از این روش نیاز است تا شخص مورد نظر از اطلاعات و دانش کافی برای انجام معاملات برخوردار باشد. معامله کردن بیت کوین خود به چند بخش تقسیم میشود که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- استفاده از فرصتهای آربیتراژی: در این روش معاملهگر به دنبال فرصتهای تفاوت قیمت در پلتفرمهای مختلف میگردد تا در نهایت با خرید از پلتفرمی با قیمت پایینتر و فروش در پلتفرم با قیمت بالاتر اقدام به کسب سود کند. عموماً با افزایش هرچه بیشتر عمق بازار بیت کوین، تعداد فرصتهای آربیتراژی بسیار کاهش یافته و همچنین برای درک و استفاده از آنها نیاز به مهارت بالایی خواهید داشت.
- معاملهگری روزانه (Day Trading) و سوئینگ تریدینگ: دیتریدینگ و انجام روزانه معاملات یکی دیگر از راههای کسب درآمد از بازار بیت کوین و به طور کلی ارزهای دیجیتال است. در این روش معاملهگر اقدام به پوزیشنگیری و انجام سریع معاملات میکند تا به سودهای کوچک اما سریع دست پیدا کند. در این روش معاملهگران اقدام به آنالیز و بررسی وضعیت موجود بازار میکنند و به محض اطلاع از یک فرصت معاملاتی، اقدام به باز کردن معاملات خرید و یا فروش میکنند تا بتوانند سودی را از بازار کسب کنند. با اینکه سودهای ساخته شده کوچک هستند اما تجمیع این سودها در برهههای زمانی طولانیتر میتواند سود قابل توجهی را عاید معاملهگران کند. در کنار دیتریدینگ برخی معاملهگران اقدام به معاملات سوئینگ میکنند. به زبان سادهتر سوئینگتریدینگ چیزی مابین معاملات دیتریدینگ و هولد بلند مدت یک دارایی است.
همکاری در فروش بیت کوین (Affiliate Marketing)
بازاریابی و همکاری در فروش شامل کسب سود از طریق وارد کردن دوستان، آشنایان و خانواده به یک کسب و کار میشود. بسیاری از افراد همه روزه از این طریق سعی دارند تا به کسب سود از بازار بیت کوین بپردازند. به دلیل سادگی و راحتی این روش، افراد زیادی به سمت پیشبرد این استراتژی حرکت میکنند.
پذیرش بیت کوین به عنوان یک روش پرداخت
بیت کوین با گذشت زمان بیشتر و بیشتر مورد قبول واقع میشود و بسیاری از مشاغل آن را به عنوان نوعی روش پرداخت میپذیرند. اگر خودتان کسب و کار دارید، میتوانید همین کار را انجام دهید. بیت کوین در حال گسترش است و داشتن آن در آینده ممکن است بسیار مفید باشد. ناگفته نماند که به شما دسترسی بیشتری میدهد و اطمینان حاصل میکند که فرآیند پرداخت بسیار سریعتر باشد. اضافه کردن این روش پرداخت در وبسایت شما حتی دشوار نیست. اگر به تنهایی نمیتوانید این کار را انجام دهید، مطمئناً یک متخصص فناوری اطلاعات میتواند آن را برای شما انجام دهد. هنگامی که این گزینه پرداخت را اضافه کردید، مشتریان فقط میتوانند با استفاده از کیف پول بیت کوین، پول را برای شما ارسال کنند و مطمئناً در طولانی مدت سود زیادی از نگهداری بیت کوین عاید شما میشود.
دریافت انعام به شکل بیت کوین
دریافت انعام به شکل بیت کوین نیز پدیدهای است که هر روز بیشتر باب میشود. اگر شخصی قرار است پاداشی را به شما پرداخت کند میتوانید آن را به صورت بیت کوین دریافت کنید. یکی از پلتفرمهای مطرح در این زمین Bitfortip است که به افراد این امکان را میدهد تا انعامها را به صورت بیت کوین پرداخت کنند.
کلام پایانی
همانطور که گفته شد بیت کوین در سال ۲۰۰۸ به جهانیان عرضه شد. بیت کوین با حل مشکلات فنی نمونههای پیش از خود نظیر مشکل دوباره خرج کردن توانست خود را به عنوان اولین ارز دیجیتال عملیاتی جهان معرفی کند. هدف از تشکیل چنین پروژهای ایجاد یک شبکه با هدف انتقال آسان پول از هر جایی به جایی دیگر بدون نیاز به هیچ سازمان یا نهاد متمرکزی است. تکنولوژی بلاکچین که سنگ بنای پروژه بیت کوین است به اندازهای شفاف بوده که تمامی اطلاعات با جزئیات بالا برای تمامی مشارکتکنندگان در شبکه آن قابل مشاهده بوده و از این نظر شانس دستکاری و فساد در چنین سیستمی نزدیک به صفر است.
با ایجاد چنین سیستمی راههای زیادی برای کسب درآمد از آن به وجود آمده است که تمامی افراد در هرکجای دنیا که باشند، فارغ از هر میزان سرمایهای میتوانند به کسب درآمد از این سیستم بپردازند. یکی از حوزههای محبوب و پردرآمد در این زمینه مبحث معاملهگری و تریدینگ بوده که افراد زیادی را به خود جذب کرده است. نظر شما در مورد بیت کوین چیست؟ آیا میتوان امیدوار بود که در آینده این سیستم به طور کلی جایگزین سیستم مالی سنتی دنیا شود یا رسیدن به چنین هدف بسیار دور از انتظار خواهد بود؟
سوالات متداول
1- بیت کوین چیست؟
بیت کوین یک ارز دیجیتال است؛ به عبارت دیگر بیت کوین یک ارز مجازی بوده و به این منظور طراحی شده تا کارکردی همانند پولی که هر روز از آن استفاده میکنیم داشته باشد.
2- خالق بیت کوین کیست؟
خالق ارز دیجیتال بیت کوین شخص یا گروهی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو است که تاکنون اطلاعاتی از هویت وی در دسترس نیست و به رازی در تاریخچه بیت کوین تبدیل شده است.
3- هدف از به وجود آمدن بیت کوین چیست؟
هدف از به وجود آمدن بیت کوین ارائه روشی برای انتقال پول در بستر اینترنت بدون نیاز به هیچ نهاد، سازمان یا شخص ثالثی برای انجام تبادلات است.
4- آیا بیت کوین قابل اطمینان است؟
تا حدود زیادی بله. با اینکه نمیتوان به طور قطع در مورد قابلیت اطمینان یک تکنولوژی نظر داد اما تمهیدات اندیشه شده در فناوری بلاکچین به گونهای است که احتمال هک شدن شبکه بیت کوین بسیار پایین است.
5- روشهای کسب درآمد از بیت کوین چیست؟
روشهای زیادی برای کسب درآمد از بیت کوین وجود دارند اما به طور خلاصه ميتوان به روشهایی از جمله وام دادن بیت کوین، استخراج بیت کوین، معاملهگری و ترید بیت کوین، استفاده از فرصتهای آربیتراژی، قبول کردن بیت کوین به عنوان یک روش پرداخت، همکاری در فروش و استفاده از وبسایتهای فاست (Faucet) بیت کوین اشاره کرد.